Woonhuis Rijswijkbuiten


Project
details

Projectomschrijving 

Dit woonhuis is ontworpen rond om de functionele kern van het huis. De vides en lichtvensters zorgen voor een mooie lichtinval en verschillende sferen door de dag heen. De ruimtelijke indeling is gebaseerd op de wensen van de familie. De vormentaal van het huis is geïnspireerd op de handgemaakte kleisculptuur die door de opdrachtgever is gemaakt. Het geraffineerd lijnenspel van de glazengevel op de begane grond creëert een sterke verbinding met de tuin. De doorlopende trap naar buiten op de begane grond versterkt de relatie van het woongedeelte met de omgeving. Een huis om eindeloos van te genieten.

Project

Woonhuis Rijswijkbuiten

Projectlocatie

RijswijkBuiten

Bijzonderheden

Functionele kern

Jaar

2014

Bruto vloeroppervlak

334m2

Discipline

Architectuur & interieur

Programma

Wonen

Type

Nieuwbouw

Status

Gerealiseerd

Opdrachtgever

Knevel architecten BV

Architect

Knevel architecten BV

Project architect

Khani

Tekenaar

Khani

Visualisatie

Khani

Presentatie

Khani

Fotografie

Knevel architecten, Amsterdam

Tekst

Khani